Staat u in het rood? Moet u elke maand de eindjes aan elkaar knopen?
Heeft u de handen in het haar en ziet u geen uitweg?
Een budgetcoach kan u helpen uw administratie weer passend te maken.

Wat is een Budgetcoach?

Een budgetcoach is een (tijdelijke) steun en toeverlaat voor mensen die het overzicht in hun financiële huishouding kwijt zijn. Als budgetcoach begeleid ik mensen met budgetproblemen en stel ik samen met de cliënt weer orde op zaken.

De budgetcoach is een nieuw beroep, voortgekomen uit de schuldhulpverlening. Een nieuwe professional die deskundig en betrouwbaar is (gecertificeerd). Iemand die helpt bij het op orde krijgen van huishoudboekjes en helpt bij het opzetten van een financiële planning waarin schulden worden voorkomen of afgelost en weer ruimte komt voor sparen voor leuke dingen.

Waarom Budgetcoaching?

De belangrijkste reden is:het voorkomen van financiële problemen. Steeds meer mensen komen in de financiële problemen doordat ze het overzicht in hun eigen geldzaken kwijt zijn. Ze geven meer geld uit dan er binnenkomt en krijgen niet de juiste balans tussen inkomsten en uitgaven. In de praktijk kampen zowel jongeren, volwassenen als ouderen met dit probleem. Deze mensen hebben een toenemende behoefte om op een eenvoudige, maar doeltreffende manier begeleid te worden bij hun dagelijkse financiële beslommeringen. Wordt er geen helpende hand geboden dan belandt men alsnog onnodig in de schuldhulpverlening. Het vroegtijdig inschakelen van een budgetcoach voorkomt problematische schulden en administratieve chaos.

Bewindvoering met een persoonlijk karakter!